Comparteix.tk - Directori d'enllaos (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià
INICI Afegeix un eLink Novetats Populars Fòrums TOP 10 Mapa de categories Enllaços
 Ubicació >> Arrel >> Pel·lícules >> Drama RSS

  Avançada 


 Títol  Delta (2004) (ID: 8862)
Gràfic comparatiu de vots
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 eLink  ed2k://|file|Delta%20(DVBrip%20catal%C3%A0%20per%2 ...  
 Puntua  Vots: 0 | Puntuació:0.00 punts
 Detalls  Mida: 801.89 Mb | Format: ? | Historial eD2K
 Altres  Visualitzacions: 367 | Descàrregues: 181 | Comentaris: 0
 Enviat  Per Petiso el 05/02/2008
DVBrip català.

TotsRucs.cat

Sinopsis: Àlex passa les vacances d'estiu al Delta de l'Ebre amb els seus fills. El treball d'advocada de Sílvia, la seva dona, només li permet estar amb ells els cap de setmana. El dia de l'aniversari de la seva filla Julia es presenta força agitat. Sílvia ha d'acabar una feina amb el seu soci Ricard, que es presenta al Delta amb la seva amant . D'altra banda Àlex acaba de trencar amb el seu soci Narcís.

Sinopsis extesa:
“Delta” tracta de la recerca de l’equilibri en una parella en què ella és una executiva i ell decideix quedar-se a casa per cuidar els seus fills.

L’Àlex passa les vacances d’estiu al Delta de l’Ebre amb els seus fills. La feina de la seva dona, que és advocat, no li permet estar amb ells fora dels caps de setmana. La parella ha arribat a un acord: l’Àlex treballarà a casa i s’ocuparà dels nens mentre ella treballa.

Aquest dissabte és l’aniversari de la Júlia, la filla de la parella. Però la Sílvia té un problema a Barcelona i ha d’acabar un negoci. Davant del problema, el Ricard, un soci influent del bufet, té la solució: aniran tots al Delta i tema solucionat.

El cap de setmana es presenta mogut. El Narcís, soci i amic de l’Àlex, el despatxa. Si no està a l’agència, no poden seguir junts. El Ricard apareix amb una amant i amb més ganes de gaudir de l’aventura que de treballar.

Poc a poc les coses es compliquen. El Ricard no deixa d’atacar l’Àlex per ser un “cuinetes”. El Narcís s’emborratxa i manifesta la seva gelosia a l’Àlex, el marit i pare perfecte. L’Àlex descobreix que la seva dona té previst acceptar un treball a Brusel.les.

El mal ambient provoca xocs entre el matrimoni i els convidats, i els nens se’n ressenten. De cop, truquen al Ricard per informar-lo que la seva dona està l’UVI per una sobredosi de pastilles. El Ricard se’n va i les coses encara s’espatllen més: els nens han desaparegut. Amb la feliç resolució d’aquest incident, l’Àlex, la Sílvia i el Narcís se sinceren.

Dades artístiques
Gènere: Drama (tv movie)
Producció: TVC i Bausan Films
Direcció: Oriol Ferrer
Càsting: Julio Manrique, Mònica López, Francesc Garrido, Rosa Renom

Dades tècniques
Vídeo: DVBrip, 704x384, 25fps, xvid, 1140 kbps.
Àudio: DVBrip, 128kbps, 48kHz, mp3, estèreo.
Durada: 1h 29 minuts.
Mida: 800 Megues.


 Nom d'Usuari  Puntuació  Data  

  Sense comentaris  


Site Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2011 - País Valencià