Comparteix.tk - Directori d'enllaços (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià

No esteu identificat.

#1 16-04-2005 18:27:02

simkin
Administrator
Ubicació: País Valencià
Registrat: 15-04-2005
Missatges: 545
Web

Normativa d'aquesta web

Normativa General (http://www.rucatala.tk)

L'única finalitat d'aquesta Web és proporcionar còpies de seguretat dels vostres originals. Tots els enllaços publicats en aquest Web han estat descarregats exclusivament d'Internet de llocs públics, per això aquest material es considera de lliure distribució. En cap article legal es menciona la prohibició de material lliure per la qual cosa aquest lloc no infringeix la llei.
Tota la informació i programes aquí recollits van destinats a l'efectiu compliment dels drets recollits a l'article 31 RD/1/1996 pel què s'aprova el text refós de la Llei de la Propietat Intel·lectual (LPI) en especial referència a l'article 31.2 LPI, i en concordància amb el què s'expressa a l'article 100.2 d'aquesta llei.
Qualsevol persona amb un programa/joc original té dret a realitzar i mantenir una còpia de seguretat d'aquest programari per a ús personal, en cap cas s'infringeix la llei en fer una còpia de seguretat del seu programari original. Aquesta pàgina sols facilita enllaços a aquestes còpies de seguretat.
Els mp3, pel·lícules i altre material amb possible copyright que pugueu baixar-vos a través dels enllaços que hi hagi en aquestes pàgines, han d'ésser esborrats en el termini de 24 hores, en el cas que no disposeu del títol original. O bé cal adquirir el producte original en els comerços corresponents
Més enllà dels advertimets legals pensa que la millor manera de defensar el que és nostre, la cultura catalana, és recolçar els legitims propietaris del material audiovisual, per aquesta raó, si quelcom que trobes en aquest lloc, t'agrada i està a la venda compra-ho. T'ajudaràs a tu mateix.
Per entrar en aquest lloc web cal registrar-se, si ho fas, és que has entès i acceptes sense reserves tot el deia al text anterior.


Política de Materials

S'admetran:

a) Els materials escrits, doblats, subtitulats en la seua totalitat en català/valencià.
b) Només s'admetran materials que complisquen amb la Normativa lingüística vigent (IEC, Acadèmia Valenciana de la Llengua i/o Normes del 32 de Castelló).
c) Els materials multilingües, que tinguen com una opció el català/valencià i aquesta opció estiga igual de completa que qualsevol dels altres idiomes.

No s'admetran:

a) Els materials escrits, doblats o subtitulats en qualsevol idioma que no siga el català/valencià.
b) Els materials, els titols dels quals estiguen en català/valencià, però el text o la majoria del contingut estigue en un altre idioma.
c) Materials que inciten a la secessió lingüística, la violència, el racisme i l'exclusió d'algun col·lectiu o tinguen un caràcter general ofensiu.

Per tant, de manera general, tot el material que es pengi en aquesta web ha d'estar en català/valencià. Es podran considerar les següents excepcions:

a) Es podrà penjar material en un altra llengua, sempre que s'inclogue amb aquest un pegat, subtítol o cadena d'àudio que serveixi per a traduir el material original al català/valencià. Per exemple: un joc en anglès + un pegat per a traduir-lo al català/valencià, o una pel·lícula en versió original + el fitxer corresponent de subtítols en català/valencià.
En aquest cas, caldrà advertir clarament en algun lloc de la descripció de l'eLink, que són necessaris per a eixe fitxer, un pegat, uns subtítols, etc. per a traduir el fitxer.
b) Materials que afecten directament a la comunitat catalanoparlant, ja sigue per raons polítiques, geogràfiques, culturals o lingüístiques. En aquests casos especials, només es permetrà la inclusió de material en altres llengües prèvia consulta popular als fòrums, i amb un consens majoritari que avali el material que es pretén penjar.


Text fundacional d'aquesta web, antiga declaració d'intencions (14/12/2004)

Hola estimats companys i companyes.

Escric per a presentar-vos un directori (un projecte, millor dit) d'enllaços per a la xarxa eD2K. Supose que ja tothom deu tenir clar de que va això, sobretot amb la popularitat que ha guanyat l'emule i demés clients d'aquesta xarxa d'un temps ençà.

Sóm ben conscients que ja existeix una pàgina web que es dedica a indexar els eLinks (el ruc català) i que ho porta fent molt de temps i amb bons i agradables resultats. Tanmateix, no creiem que això representi un impediment per a crear-ne un altra, més bé considerem positiu que hi hagi més d'un lloc web que indexe els eLinks de forma generalitzada. En aquest sentit ens declarem uns profunds fans del ruc català, i li desitgem un llarga i plaent vida, es per a nosaltres un referent irrefutable. Però, i si per les raons que sigui li passes quelcom al ruc? Millor tenir més d'un lloc, no creieu?

Bé, la finalitat del projecte està prou clara: crear un directori d'enllaços eD2K de caràcter general i obert per a tothom. Per això, sobretot ara que som recent nats, cerquem la vostra ajuda per a provar el directori i que ens digueu que en penseu.
Després de superar unes xicotetes dificultats tècniques bàsiques (els eLinks no funcionaven) amb Ms Explorer, i tot i que encara no han estat solucionades totes (encara hi ha problemes d'estil), pareix que el directori funciona correctament amb els navegadors més generals, Mozilla Firefox (Gecko) i Explorer. Si algú utilitza algun altre explorador d'internet, estarem agraidíssims si ens comunica qualsevol errada possible.
També necessitem que la gent comprovi que la resta de funcionalitats del directori funcionen correctament, que es suggerisquen noves categories que trobeu a faltar, etc... i sobretot, que es pengin eLinks! Això és bàsic, perquè sense aquests no te cap sentit el directori.

Per això voldríem animar-vos a tots/es, a perdre uns minuts fent una ullada, i penjant els vostres eLinks allà també, a banda de fer-ho on habitualment es fa, el ruc, Animelliure, etc... no cal registrar-se, i la publicació es directa, almenys de moment els administradors només revisaran els enllaços un cop al dia o així, no s'ha d'esperar l'aprovació de l'enviament per part de ningú. Si la cosa no funciones com s'espera, es a dir que la gent en fes mal ús, això canviaria, de moment però, com que estem en període de proves, funcionarà així.

I bé, crec que no he de dir res més. Aquest anunci només es publicarà als fòrums d'El Ruc Català i d'Animelliure, sobretot per a no difondre una pàgina que encara no és res més que un projecte, i per a veure que opina la gent de la comunitat, que al cap i a la fi es qui te la paraula en aquests temes.

Un salut a tothom.

/comparteix

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by FluxBBSite Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2010 - País Valencià