Comparteix.tk - Directori d'enllaos (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià
INICI Afegeix un eLink Novetats Populars Fòrums TOP 10 Mapa de categories Enllaços
 Ubicació >> Arrel >> Pel·lícules >> Comèdia/Humor RSS

  Avançada 


 Títol  Caro Diario (ID: 3067)
Gràfic comparatiu de vots
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 eLink  ed2k://|file|Caro%20Diario%20[DVD+TV]%20Xvid%20cat ...  
 Puntua  Vots: 3 | Puntuació:8.67 punts
 Detalls  Mida: 928.27 Mb | Format: Avi | Historial eD2K
 Altres  Visualitzacions: 1042 | Descàrregues: 153 | Comentaris: 0
 Enviat  Per Nava el 17/11/2005
 Imatge   caro diario.gif (14.3K)
Xvid català. DVD+TVRip, Àudio: Mono MP3 128kbps 48 kHz. Àudio per en Petiso. Muntat per en Nava.

Fitxa tècnica:
Títol original: Caro diario
Any: 1993
Durada: 128 min.
País: Itàlia
Director: Nanni Moretti
Guió: Nanni Moretti
Música: Nicola Piovani
Fotografia: Giuseppe Lanci
Actors: Nanni Moretti, Renato Carpentieri, Antonio Neiwiller, Jennifer Beals, Moni Ovadia, Carlo Mazzacurati i Valerio Magrelli.

Sinopsi:
En aquesta pel·lícula dividida en tres episodis, Nanni Moretti s’iterpreta a sí mateix, inspirant-se en la seva història personal. En el primer episodi, titulat “In vespa”, travessa una Roma deserta i assotada per la calitja de l’estiu sobre el seu ciclomotor. Com que no sap com passar el temps decideix anar a veure una pel·lícula. Tanmateix, la elecció resulta difícil, ja que a l’estiu no hi ha més que pel·lícules absurdes o pornogràfiques. Després de donar un tomb pel barri Barbatella (en Moretti observa els àtics on li agradaria viure) es para a escoltar a un conjunt que toca merengue i finalment es dirigeix a Spinaceta, un barri e Roma del que tot el món en parla malament. Més tard, es dirigeix a Casalpalocco i, de tornada al centre, es creua amb l’actriu de “Flashdance”, Jennifer Beals. Un cop ha vist “Henry. Pioggia di sangue”, en Moretti es materialitza en l’habitació del crític que havia parlat bé de la pel•lícula. L’últim viatge és cap a la platja, la zona on va ser assassinat Pier Paolo Pasolini.

El segon episodi, “Isole”, en Moretti se’n va a visitar el seu amic Gerardo, amb la intenció de trobar una mica de pau per a escriure. A Lipari, el tràfic i la confusió són inaguantables. El director i el seu amic decideixen aleshores anar a Salina. Tanmateix, la illa és un lloc surrealista, dominat per fills únics exigents i tirànics. Marxen de Salina per anar a Strombili. Aquí, al cràter del volcà, en Moretti ha d’anar a preguntar a uns nord-americans informació sobre la sèrie “Bellesa i poder” ja que a en Gerardo està obsessionat amb la televisió. Els dos arriben a Panarea i se’n van de seguida perquè la illa sembla una discoteca. Finalment arriben a Alicudi, on en Gerardo no aguanta més sense veure la televisió.

A la tercera part, “Medici”, en Moretti relata la seva experiència amb la malaltia, filmant la quimioteràpia a la que va estar sotmès arran d’un limfoma. Abans de descobrir la naturalesa del problema, el director italià va acudir a diferents dermatòlegs, molts d’ells autèntiques autoritats en la especialitat. Cap metge ha detectat el tumor, però els símptomes persisteixen: a causa de la forta picor, els metges es pensen que es tracta d’una al·lèrgia. En Moretti resulta ser al·lèrgic a pràcticament a tot i la picor persisteix. La vacuna pels aliments no serveix de res i corre el risc de tenir un xoc anafilàctic. Una reflexòloga li dóna massatges als peus i li recomana un bany amb segó de blat, però no obté cap resultat. Un dia, en Moretti acudeix a un centre de medicina xinesa: el metge li recomana que es faci una radiografia del tòrax i per fi es detecta el limfoma.


 Nom d'Usuari  Puntuació  Data  

  Sense comentaris  


Site Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2011 - País Valencià