Comparteix.tk - Directori d'enllaos (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià
INICI Afegeix un eLink Novetats Populars Fòrums TOP 10 Mapa de categories Enllaços
 Ubicació >> Arrel >> Pel·lícules >> Acció RSS

  Avançada 


 Títol  Aquells cels (DVBrip català per Petiso) (ID: 11311)
Gràfic comparatiu de vots
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 eLink  ed2k://|file|Aquells%20cels%20(DVBrip%20catal%C3%A ...  
 Puntua  Vots: 0 | Puntuació:0.00 punts
 Detalls  Mida: 951.1 Mb | Format: ? | Historial eD2K
 Altres  Visualitzacions: 409 | Descàrregues: 135 | Comentaris: 0
 Enviat  Per Petiso el 21/09/2009
DVBrip català per Petiso (totsrucs.cat)

Aquells cels
DVBrip català

Producció: Factotum Barcelona, TVC, Compañia Vasca de audiovisuales.
Direcció: Aitzpea Goenaga / 87 minuts
Guió: Aitzpea Goenaga
Director fotografía: Joan Benet
Intèrprets:Nagore Aramburu (Irene), Josep M. Blanco (pare), Ivan Morales (germà), Loli Astoreka (monja), Nadala Batista (monja 2), Ainhoa Aierbe (Antònia), Teresa Calo (Margarita), Joseba Apaolaza (policia 1) i Aitor Merino (policia 2)

La Irene ha passat els darrers tres anys de la seva vida a la presó de Barcelona per pertànyer a un grup terrorista vinculat a ETA. Quan la noia surt sap que tornar a casa seva, a Bilbao, vol dir ser acusada de traïdora pels que eren els seus amics i els propis germans. Té por d'enfrontar-se a la realitat que l'espera.
Durant el viatge de Barcelona a Bilbao reviu el passat: l'amor amb Larrea, pertanyent a un altre grup d'ETA i a qui van matar; l'amistat de les dues companyes de la presó i el que li van ensenyar sobre la vida i com afrontar el futur... Al mateix autocar, Irene coneix a dos policies que la segueixen i la vigilen. Un d'ells li demana que hi parli. Ells li poden proporcionar protecció i ajudar-la a fer una nova vida però la Irene rebutja qualsevol conversa. Per aquesta negativa, l'altre policia que l'acompanya li parla. Ell és molt més brusc i violent i pràcticament li imposa un tracte: vol que delati a antics companys. Si no ho fa corre encara més perill perquè està desprotegida i els seus antics companys de grup poden matar-la. La Irene no vol sentir a parlar de cap tracte. Odia la seva antiga vida i tem el present. No sap si podrà enfrontar-se amb el que l'espera. Dues monges que coneix a l'autocar li proposen ajuda. Al seu convent sempre hi ha feina i saben que la noia necessita fer una vida nova, desmarcar-se del passat. Elles mateixes li diuen que un és fruit del moment en què viu i que rectificar és de savis. Tot i això, quan arriben a Bilbao, la Irene se'n va cap a casa seva, amb una barreja d'alegria per retrobar el seu lloc i la por del que l'espera.


 Nom d'Usuari  Puntuació  Data  

  Sense comentaris  


Site Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2011 - País Valencià