Comparteix.tk - Directori d'enllaos (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià
INICI Afegeix un eLink Novetats Populars Fòrums TOP 10 Mapa de categories Enllaços
 Ubicació >> Arrel >> Programes de TV >> 30 Minuts RSS

  Avançada 


 Títol  30 Minuts - Només es viu dos cops (Second life) (ID: 7603)
Gràfic comparatiu de vots
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 eLink  ed2k://|file|30%20minuts%20-%20Nom%C3%A9s%20es%20v ...  
 Puntua  Vots: 1 | Puntuació:10.00 punts
 Detalls  Mida: 326.79 Mb | Format: DVBRip XviD | Historial eD2K
 Altres  Visualitzacions: 1013 | Descàrregues: 544 | Comentaris: 0
 Enviat  Per mario1911 el 25/06/2007
DVBRip XviD Català x M-C (TotsRucs.cat)

30 Minuts - Només es viu dos cops (Second Life)

S'imagina poder portar una doble vida sense problemes i sense límits? Fer tot allò que desitja, relacionar-se amb gent interessant, tenir sexe sense complicacions, poder convertir-se en milionari o fins i tot volar com en els somnis?

Milers de persones utilitzen cada dia Internet per portar una doble vida. A través dels seus dobles virtuals es diverteixen o fan negocis. En aquesta vida cibernètica tot es pot comprar i tot es pot vendre. És un nou món que encara no té regles. És Second Life.

Per començar a viure aquesta vida només cal tenir un ordinador connectat a internet i entrar en alguna web de mons virtuals. Són universos en tres dimensions generats per ordinador, amb una aparença molt semblant als videojocs, on es pot triar un cos, construir-se una casa, obrir un negoci i fins i tot guanyar diners en el món real. El personatge que ens representa es coneix com a "avatar" i es pot modificar tant com es vulgui, això sí, els extres es paguen. A la web de mons virtuals més coneguda, Second Life, de la qual s'ocupa aquest reportatge, els membres es gasten una mitjana de gairebé 2.000 euros anuals en el seu avatar.

A qualsevol moment del dia, a la pàgina de Second Life es poden trobar 20.000 persones portant una doble vida. En aquest món virtual ja són presents les grans empreses del món real. Per a moltes persones, aquests mons virtuals han deixat de ser un entreteniment per convertir-se en un negoci. En aquest reportatge coneixerem alguns dels que hi han triomfat: una agent immobiliària virtual, una dissenyadora de moda, un financer, un rei de la pornografia i... sobretot, Philip Rosedale, el jove creador de Second Life.

Second Life és, fins ara, un món sense regles. Per alguns, això és part del seu atractiu. D'altres hi veuen un gran perill. El reportatge s'endinsa en Second Life i ens mostra els partidaris i els detractors d'aquesta doble vida virtual. Coneixerem molts avatars i les persones reals que es troben al darrere.

Estem davant d'una nova forma de relacionar-nos que tot just comença o es tracta simplement d'un altra entreteniment banal d'Internet?

Equip:
Un reportatge de Ticky Fullerton
Producció ABC Austràlia

VIDEO: DVBRIP XVID (ARXIU 326 MB)
AUDIO: DVB-CATALÀ (MP3)


 Nom d'Usuari  Puntuació  Data  

  Sense comentaris  


Site Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2011 - País Valencià