Comparteix.tk - Directori d'enllaos (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià
INICI Afegeix un eLink Novetats Populars Fòrums TOP 10 Mapa de categories Enllaços
 Ubicació >> Arrel >> Pel·lícules >> Drama RSS

  Avançada 


 Títol  L'assassinat de Richard Nixon [RIP DVD Català & Anglès] Per (ID: 6424)
Gràfic comparatiu de vots
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 eLink  ed2k://|file|L'assassinat%20de%20Richard%20Nixon%2 ...  
 Puntua  Vots: 0 | Puntuació:0.00 punts
 Detalls  Mida: 1.09 Gb | Format: ? | Historial eD2K
 Altres  Visualitzacions: 219 | Descàrregues: 130 | Comentaris: 0
 Enviat  Per Teucre el 03/12/2006
 Imatge   1750.jpg (4.2K)
RIP DVD Català & Anglès

Nombre de Archivo : L'assassinat de Richard Nixon [RIP DVD Català & Anglès] Per Teucre.avi
Tamaño de Archivo : 1,09 Gb.

[Película]
Válido : Sí [AVI]
Duración : 01:31:16
Película completa : Sí

[Vídeo]
Resolución : 720x400
Códec : XviD MPEG-4 codec
FPS : 25,00
BitRate : 1492 Kbps
Factor de Calidad : 0,21 b/px

[Audio]
Códec : MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
Nº de canales : 2
Ratio de Muestra : 48000 Hz
BitRate : 112 Kbps

Direcció ... Niels Mueller

Repart

Sean Penn ............. Samuel J. Bicke
Naomi Watts ........... Marie Andersen Bicke
Don Cheadle ........... Bonny Simmons
Jack Thompson ......... Jack Jones
Brad William Henke .... Martin Jones (as Brad Henke)

Sinopsi

En l'estiu de 1974, època de gran malestar polític, Samuel J. Bicke és un home de 44 anys que vol creure en alguna cosa: el que sigui. No obstant això, una vegada i una altra la seva fe (en ell mateix i en el món que li envolta) es veu torpedinada. S'ha separat de la seva dona, Marie, qui es nega a considerar la reconciliació que ell tant anhela; i no manté relació amb la seva germana. Julius, un home de negocis els èxits dels quals semblen burlar-se del rest constant de fracassos professionals de Bicke. Amb una vida personal tan lamentable, ara lluita amb ungles i dents per mantenir altra ocupació en la qual definitivament no encaixa. Idealista que odia qualsevol tipus de mentida, Bicke treballa miserablement com venedor en una companyia de materials per a oficina, una labor que constantment exigeix mentir i ser oportunista, quan no obertament fraudulent.

En la vida de Bicke només hi ha una llum: el somni d'obrir un servei de reparació de pneumàtics a domicili juntament amb el seu amic Bonny, mecànic d'automòbils. El seu objectiu de negoci necessita un petit préstec bancari. Bicke efectua la sol·licitud i espera amb nerviosisme el període estipulat perquè la mateixa es processi. No cessa de tenir els nervis de punta doncs el resultat, la seva única possibilitat per a un futur amb sentit, és del tot essencial per a ell. Mentre l'ansietat no fa sinó créixer, Bicke comença a enfonsar-se; el seu estat de vulnerabilitat li fa veure injustícia i hipocresia per tots costats. Està convençut que és injust que Marie, qui treballa en un bar per a mantenir als tres fills d'ambdós, hagi de vestir faldilles curtes per a obtenir majors propines, o que els clients de Bonny en el garatge abusin impunement d'ell només perquè és negre.

A Bicke li encantaria plantar cara a tots aquests abusadors, però hi ha massa focs que apagar. No obstant això, hi ha un malvat que planeja per sobre de la resta. Richard Nixon, considerat pel cap de Bicke el major venedor de la història, ja que va enganyar dues vegades al poble americà, és per a Bicke la mateixa encarnació de tot quant és dolent per al món.

Quan Bicke experimenta un seguit de desgràcies seguides (se li nega el préstec, el seu ex esposa i germà li abandonen, els somnis de començar el seu propi negoci moren sense ni tan sols haver començat...), decideix que l'única manera de recuperar la seva insignificant existència passa per dur a terme un gest de grandesa històrica que farà que el seu ésser pesi en la consciència de tots. Arribat a aquest punt, els somnis cedeixen davant les il·lusions de grandesa. Un nou Samuel Bicke, impròpiament resolutiu i enginyós, part darrere d'una croada escruixidora, doncs pretén redreçar tot el que està malament en el món. Li espera una cita amb la Història...


 Nom d'Usuari  Puntuació  Data  

  Sense comentaris  


Site Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2011 - País Valencià