Comparteix.tk - Directori d'enllaos (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià
INICI Afegeix un eLink Novetats Populars Fòrums TOP 10 Mapa de categories Enllaços
 Ubicació >> Arrel >> Pel·lícules (Animació) RSS

  Avançada 


 Títol  La increïble però certa història de la Caputxeta Vermella [R (ID: 6406)
Gràfic comparatiu de vots
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 eLink  ed2k://|file|La%20incre%C3%AFble%20per%C3%B2%20cer ...  
 Puntua  Vots: 3 | Puntuació:9.00 punts
 Detalls  Mida: 700.73 Mb | Format: ? | Historial eD2K
 Altres  Visualitzacions: 1658 | Descàrregues: 584 | Comentaris: 0
 Enviat  Per Teucre el 01/12/2006
 Imatge   1886.jpg (34.3K)
RIP DVD Català Anglès

File Name : La increïble però certa història de la Caputxeta vermella [RIP DVD Català & Anglès] Per Teucre.avi
Mida del fitxer: 701 Mb.

[Pel·lícula]
Vàlid: Sí [AVI]
Duració: 01:17:33
Pel·lícula completa: Sí

[Vídeo]
Resolució: 608x336
Còdec: XviD MPEG-4 codec
MPS : 25,00
BitRate: 1041 Kbps
Factor de qualitat: 0,21 b/px

[Àudio]
Còdec: MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 106 Kbps

La Increïble però Certa Història de Caputxeta Vermella s'inicia en el desenllaç del conte i rebobina cap al principi… tot comença amb un bon assortiment de policies i detectius peluts o plens de plomes que apareixen en la cabanya de l'avia, en els boscos, prests a atendre una cridada informant d'un altercat domèstic. A primera vista, sembla altre cas obvi amb un llenyataire assaltant a un llop que es fa passar per una avia, amb un rest de càrrecs, entre els quals estan la violació de domicili, l'intent de devorar, i el tenir una destral sense llicència.

No obstant això, les aparences pot ser que enganyin. Quan el gallard detectiu Nicky Aletes, el dur Cap de policia Marró, de nas robust (o hauríem de dir de nas pelut?), i el seu company Bill Cigonya interroguen als esmunyedissos sospitosos, descobrixen que cadascun d'ells explica una història completament diferent, encara que igualment confusa i deslloriga. I no només això, sinó que tot sembla indicar que aquest crim té vinculacions amb Lladre de pastissets, qui ha estat saquejant els boscos apoderant-se de les valuoses receptes que proveïxen de panets i pastissets al bosc.

Cap dels del grup és exactament el que sembla, cadascun d'ells té els seus propis i ocults secrets, les seves mentides. Els detectius no triguen a descobrir que l'aparentment innocent Caputxeta Vermella té molt món a les seves esquenes; que el Llop dolent i enorme ha estat víctima d'interpretacions equivocades; que l'avia té una vida secreta que ningú hagués pogut imaginar-se; i que l'insegur llenyataire, la força muscular del qual és abassagadora —ja coneixen l'estereotip—, alberga algunes ambicions personals sorprenents...

No es tracta de sospitosos habituals. Els investigadors no posseïxen més que els xocants relats dels testimonis per a solucionar aquesta endevinalla creixentment plena de revolts sobre qui d'entre ells ha comès la malifeta. Quan, finalment, es desvetlla l'autèntica identitat de l'abjecte malvat, tot va a dependre de si Caputxetaa Vermella, el Llop, el Llenyataire, i l'avia seran capaços de deixar a un costat les seves diferències i trobar la seva propia i original versióper tal de poder arribar al final feliç, és a dir, al típic “...i van viure feliços.”

Traduit gracies a: http://internostrum.com/


 Nom d'Usuari  Puntuació  Data  

  Sense comentaris  


Site Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2011 - País Valencià