Comparteix.tk - Directori d'enllaos (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià
INICI Afegeix un eLink Novetats Populars Fòrums TOP 10 Mapa de categories Enllaços
 Ubicació >> Arrel >> Documentals RSS

  Avançada 


 Títol  Sense ficció - Veus d’una generació (ID: 13827)
Gràfic comparatiu de vots
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 eLink  ed2k://|file|Sense%20ficci%C3%B3%20-%20Veus%20d%E2 ...  
 Puntua  Vots: 0 | Puntuació:0.00 punts
 Detalls  Mida: 699.97 Mb | Format: XviD | Historial eD2K
 Altres  Visualitzacions: 51 | Descàrregues: 8 | Comentaris: 0
 Enviat  Per Teucre el 31/05/2013
 Imatge   175 volem tv3 si a la llibertat expressio.jpg (9.1K)
RIP TDT TV3 Català

File Name : Sense ficció - Veus d’una generació [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org & comparteix.net] Per Teucre.avi
Mida del fitxer: 700 Mb.

[Pel·lícula]
Vàlid: Sí [AVI]
Duració: 01:00:02
Pel·lícula completa: Sí

[Vídeo]
Resolució: 720x400
Còdec: XviD MPEG-4 codec
MPS : 25,00
BitRate: 1522 Kbps
Factor de qualitat: 0,22 b/px

[Àudio]
Còdec: MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 108 Kbps


SENSE FICCIÓ - VEUS D’UNA GENERACIÓ

Sense ficció estrena “Veus d’una generació”, un documental multiplataforma - televisió i Internet - que recull les experiències de 50 joves catalans de 18 a 35 anys que parlen amb franquesa colpidora de l’actual context de crisi. El treball es basa només en els seus testimonis, a partir dels quals es construeix un relat que mostra com les expectatives vitals que s’havien donat a aquesta generació han desaparegut. “Era com un programa de vida: estudiaves, treballaves, t’emancipaves, hipoteca... i ara, tot això, s’ha trencat”, afirma Míriam Sanjosé, una de les entrevistades. Xavi Quesada, un altre dels participants, també diu: “No es que hayamos vivido por encima de nuestras posibilidades. Es que nos han dado posibilidades que no existían”.

El documental compta amb l’assessorament del sociòleg Salvador Cardús, amb qui s’ha elaborat una mostra amb criteris objectius que ha permès obtenir una representativitat social i geogràfica el més transversal possible dels joves catalans.

28 dels 50 entrevistats tenien feina en el moment d’aparèixer a la peça, dada que reflexa el fet que aproximadament un de cada dos joves es troba a l’atur. La formació, la paritat i la distribució per comarques també s’han tingut en compte a l’hora de dur a terme la mostra d’entrevistats.

Les entrevistes del documental deixen entreveure la frustració i la indignació generalitzades expressades per treballadors, emprenedors, estudiants o investigadors que reflexionen sobre les dificultats a l’hora de trobar oportunitats al mercat laboral i valoren les opcions per tirar endavant com la fuga massiva de joves qualificats a l’estranger o l’autoocupació en l’economia submergida.

Així, en el panell d’entrevistes hi ha des d’emprenedors que se n’han sortit a d’altres que han fracassat, joves que estan a punt de marxar a l’estranger i d’altres que n’han tornat decebuts perquè l’experiència no ha complert les seves expectatives.

El difícil accés a l’habitatge és un altre dels punts centrals del documental. Alguns han tornat a viure a casa als pares o romanen a l’espera de trobar una alternativa per a independitzar-se. Cal dir que els casos més impactants són els de les persones que han patit un desnonament, l’expressió més dura de la crisi econòmica que, en un dels casos presents a la peça, l’ha portat a l’extrem de dormir una temporada al carrer.

A més de la versió lineal per a televisió, el documental té una versió interactiva que ofereix als espectadors més detalls de les vivències dels protagonistes. El webdoc s’estrenarà simultàniament a l’emissió per televisió, a l’adreça Veus d'una generació.

Direcció: Joan Úbeda
Realització: David Ramos
Guió: Roger Valls

Un documental de Televisió de Catalunya i Media 3.14

Més informació a TVC


 Nom d'Usuari  Puntuació  Data  

  Sense comentaris  


Site Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2011 - País Valencià