Comparteix.tk - Directori d'enllaos (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià
INICI Afegeix un eLink Novetats Populars Fòrums TOP 10 Mapa de categories Enllaços
 Ubicació >> Arrel >> Programes de TV >> 30 Minuts RSS

  Avançada 


 Títol  Missió Afganistan (ID: 1286)
Gràfic comparatiu de vots
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 eLink  ed2k://|file|documental%2030%20minuts%20tv3%20la%2 ...  
 Puntua  Vots: 0 | Puntuació:0.00 punts
 Detalls  Mida: 319.38 Mb | Format: ? | Historial eD2K
 Altres  Visualitzacions: 308 | Descàrregues: 173 | Comentaris: 0
 Enviat  Per Drax el 14/05/2005
docucat

Un grup de soldats de les forces especials nord-americanes actuen a l'Afganistan. La seva missió és desarticular les xarxes de suport als talibans que encara resisteixen, recollir informació i, finalment, trobar Ossama bin Laden. Un equip de televisió els segueix en les seves accions quotidianes: escorcolls, detencions, interrogatoris, confiscacions d'opi... Mai una càmera havia tingut un accés tan directe a les accions de la guerra irregular.

La situació a l'Afganistan sembla lluny d'estabilitzar-se. Els talibans es fan forts en bona part del territori, mentre que els "senyors de la guerra" consoliden el seu poder. El cultiu d'opi i el tràfic d'armes van en augment. Els atemptats es fan cada cop més freqüents a Kabul.

En aquesta confusa situació, els comandos nord-americans intenten infiltrar-se en els territoris més hostils. També entrenen i utilitzen tropes locals en les seves incursions. El reportatge mostra com fan servir tota mena de procediments per intentar confiscar armes o droga i trobar informació que els porti a la detenció dels caps rebels. Per una banda, intenten guanyar-se la confiança de la població amb donacions i atenció mèdica, però per l'altra utilitzen mètodes brutals i humiliants.

De les declaracions dels militars i de les mateixes seqüències es desprèn la dificultat de trobar un final pròxim i clar de la seva missió.


 Nom d'Usuari  Puntuació  Data  

  Sense comentaris  


Site Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2011 - País Valencià