Comparteix.tk - Directori d'enllaos (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià
INICI Afegeix un eLink Novetats Populars Fòrums TOP 10 Mapa de categories Enllaços
 Ubicació >> Arrel >> Programes de TV >> 30 Minuts RSS

  Avançada 


 Títol  Costa brava costa heretada (ID: 1263)
Gràfic comparatiu de vots
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 eLink  ed2k://|file|costa%20brava%20costa%20heretada%20do ...  
 Puntua  Vots: 0 | Puntuació:0.00 punts
 Detalls  Mida: 212.26 Mb | Format: ? | Historial eD2K
 Altres  Visualitzacions: 821 | Descàrregues: 159 | Comentaris: 0
 Enviat  Per Drax el 11/05/2005
docucat

Els aldarulls d'aquest estiu a Lloret de Mar han tornat a posar d'actualitat una vella polèmica: quin tipus de turisme ha de tenir la Costa Brava i quin tipus de creixement urbanístic ha d'anar vinculat a aquest turisme. Hotelers, polítics i operadors turístics s'han enfrontat entorn el denominat "turisme de borratxera". El model de sol i platja, diuen alguns, un model que durant anys ha generat grans beneficis, està esgotat i cal buscar opcions de futur.

L'herència de la Costa Brava, la que hem rebut i la que passarem a les pròximes generacions, és un paisatge que ja no és tan idíl·lic, amenaçat per una urbanització desmesurada i sense direcció. Aquests últims anys, la febre constructora ha fet créixer el descontentament ciutadà. Diverses plataformes han intentat aturar, en contra de forts interessos immobiliaris i polítics, el que consideren una agressió al futur econòmic i mediambiental de la zona. Ja han tingut algunes victòries.

A l'Escala, el projecte d'un camp de golf a Vilanera, un dels escassos terrenys que encara queden sense urbanitzar, ha dividit el poble. D'una banda, hi ha els que creuen que el poble necessita oferir nous atractius per allargar la temporada turística. De l'altra, els que diuen que ja n'hi ha prou, que l'actual creixement urbanístic significa menjar-se avui el pa de demà. El "30 minuts" ha aprofitat els moments previs a la temporada d'estiu per retratar totes aquestes contradiccions.


 Nom d'Usuari  Puntuació  Data  

  Sense comentaris  


Site Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2011 - País Valencià