Comparteix.tk - Directori d'enllaos (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià
INICI Afegeix un eLink Novetats Populars Fòrums TOP 10 Mapa de categories Enllaços
 Ubicació >> Arrel >> Sèries RSS

  Avançada 


 Títol  Elles i jo (2de2) (2008) per HAL9000 (ID: 11194)
Gràfic comparatiu de vots
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 eLink  ed2k://|file|Elles.i.jo.(2de2).(2008).(DVBrip.cata ...  
 Puntua  Vots: 1 | Puntuació:10.00 punts
 Detalls  Mida: 791.77 Mb | Format: ? | Historial eD2K
 Altres  Visualitzacions: 296 | Descàrregues: 352 | Comentaris: 0
 Enviat  Per HAL9000 el 21/07/2009
 Imatge   elles i jo.gif (34.4K)
DVBrip catalá

Elles.i.jo.(2de2).(2008).(DVBrip.catala).per HAL9000.avi

ELLES I JO

Producció: Televisió de Catalunya i Institut del Cinema Català, 2008
Director: Bernard Stora
Guió: Bernard Stora i Lény Bernard (M.Helène Strada)
Música: Vicent Stora i Eric Berdeaux
Intèrprets: Ariadna Gil (Pilar), Astrid Berges-Frisbey (Isabel), Danielle Darrieux (Isabel 80 anys), Alex Brendemühl (Lluis), Pablo de la Torre (Ignasi nen), Corentin Daumas (Ignasi adolescent), Montserrat Carulla (Esperança), Julie Gayet (Florence), Jean-Pierre Marielle (Sr. Montellier) i Nicolas Vaude (Henri)

Gener 1939. La caiguda de Barcelona consagra la desfeta dels republicans. Cinc-centes mil persones escullen l'exili. Arribats a França, els homes són desarmats i internats en camps, Saint Cyprien, Argelès, Gurs. En quant a les famílies, dones, infants, vells, el govern francès els reparteix en centres improvisats, molts dels quals es troben a la regió de l'Ardèche. Elles i jo escull seguir el destí de la família Esteva durant aquests mesos terribles i els cinc anys de guerra que seguiran. Lluís, el pare, no accepta la derrota. Viu amb l'esperança de la reconquesta i sacrifica el propi destí pels seus ideals. Pilar, la seva dona, intenta, bàsicament, sobreviure en aquest país nou, que endevina que esdevindrà casa seva per molt de temps. Amb els seus dos fills, Isabel i Ignasi, a l'Ardèche i després a Marsella, valenta, enèrgica, dotada d'una prodigiosa capacitat d'adaptació, Pilar haurà de sortejar els atacs i els esculls d'una societat minada per la desfeta i la col·laboració.
Seixanta anys més tard, Isabel Esteva, dissenyadora d'èxit a París, presenta la seva última col·lecció de moda. Isabel evoca els records d'aquella època turbulenta: el seu germà, que amb disset anys va entrar a la Milícia petanista perquè es moria de gana; el seu pare, mort l'octubre del 44 quan amb alguns milers de combatents va tornar a Espanya per provocar un aixecament antifranquista. Guerra, exili, opressió, l'esperança d'un món millor, que sempre es veu frustrada però que reneix sense descans. La vida continua...


 Nom d'Usuari  Puntuació  Data  

  Sense comentaris  


Site Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2011 - País Valencià