Comparteix.tk - Directori d'enllaos (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià
INICI Afegeix un eLink Novetats Populars Fòrums TOP 10 Mapa de categories Enllaços
 Ubicació >> Arrel >> Pel·lícules >> Drama RSS

  Avançada 


 Títol  Gossos (2001) per HAL9000 (ID: 10978)
Gràfic comparatiu de vots
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 eLink  ed2k://|file|Gossos.(2001).(DVBrip.catala).per.HAL ...  
 Puntua  Vots: 1 | Puntuació:10.00 punts
 Detalls  Mida: 936.04 Mb | Format: ? | Historial eD2K
 Altres  Visualitzacions: 239 | Descàrregues: 157 | Comentaris: 0
 Enviat  Per HAL9000 el 18/04/2009
 Imatge   foto gossos.jpg (8.7K)
DVBrip català

Gossos.(2001).(DVBrip.catala).per.HAL9000.avi


GOSSOS

Producció: Televisió de Catalunya i Oberon Cinematogràfica amb la col·laboració del departament de Cultura de la Generalitat, 2001
Direcció: Romà Guardiet / Durada: 91 minuts
Guió: Jordi Galceran i Lluís Arcarazo
Fotografia: Elisabeth Prandi (color)
Intèrprets: Emma Vilarasau (Glòria), Laura Conejero (Eva), Lluís Homar (Víctor), Francesc Garrido (Santi)

Víctor i Glòria són un matrimoni de treballadors relativament estable. Víctor perd la feina a causa d'un accident laboral i li concedeixen la invalidesa permanent. A partir d'aquí, la seva vida i, en conseqüència, la relació amb la seva dona, pateixen un deteriorament progressiu. La situació s'agreuja amb l'arribada de la germana de Glòria, Eva. Víctor i Eva inicien una relació sense que Glòria ho sàpiga. Quan Eva vol tallar-la, Víctor no ho permet i acaba forçant-la. Tot això fa que Víctor entri en una espiral d'assetjament i de violència que cap de les dues dones no pot aturar. Eva i Glòria arriben al convenciment que pot acabar matant-les si no hi fan res.

L'Eva proposa a l'amic i company de cacera d'en Víctor, en Santi (Francesc Garrido), que a canvi de diners simuli un accident de caça. En Santi, que en principi s'hi nega, acaba acceptant, empès pels seus problemes personals.

A l'hora de la veritat, però, no s'atreveix a fer-ho. Al contrari. Quan són al camp, en Víctor pateix una caiguda i en Santi el porta a l'hospital. L'estada a l'hospital fa que en Víctor es replantegi la seva actitud fins llavors. Quan surt és un altre home. L'Eva i la Glòria no es creuen aquest canvi. Estan convençudes que, quan es refaci, tornarà a perseguir-les i a amenaçar-les. Decideixen acabar la feina elles mateixes i enverinen el menjar que en Víctor s'endú de cacera.

En Víctor, que aquell dia ha tornat a caçar acompanyat d'en Santi, li explica el motiu del seu canvi d'actitud. Està malalt de mort. En Víctor dóna una part del seu dinar als gossos i veu com es moren abans que a ell li faci efecte. S'adona que ell també ha pres verí, però no fa res per intentar salvar-se. En Víctor mor. L'Eva i la Glòria són empresonades.


 Nom d'Usuari  Puntuació  Data  

  Sense comentaris  


Site Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2011 - País Valencià