Comparteix.tk - Directori d'enllaços (elinks) per a la xarxa eDonkey2000 (eD2k) / eMule Sí a TV3 al País Valencià

No esteu identificat.

#1 25-12-2009 22:39:52

mai9
Membre
Ubicació: Barcelona
Registrat: 19-05-2005
Missatges: 76
Web

Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

Hola, voldria demanar a algú (Disi?) a veure si pot alimentar els DVDs que està penjant de Bola de Drac. Em falten trossos del 6, 7, 8 i 10. Del 11 em falta un 1% del MDF.

Gràcies http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/hihi.gif

Desconnectat

 

#2 26-12-2009 00:14:12

Disi
Membre
Registrat: 26-12-2009
Missatges: 4

Re: Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

No serveix de res que jo sol estigui compartint simultàniament tots els dvd's, perquè aquells que no estan en prioritat de llançament és com si no hi fossin. El problema, però, és que la gent després de descarregar no comparteix. Només fa una setmana que les demandes dels arxius del DVD 11 van cessar i ja no hi ha cap font.http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/mad.gif Així que el que faig és tenir només el DVD nou i un dels antics en prioritat, i excepcionalment, si algú fa alguna petició, el DVD que m'hagin demanat sense prioritat.
- De moment t'he tornat a posar a la teva disposició el DVD 11. Si poses en pausa tots els arxius del DVD 12 que ja estàs descarregant, no hauries de trigar a tenir-lo complet.http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/wink.gif
- Si en algun altre DVD el fragment restant és tant petit com en aquest cas, fes-m'ho saber.
- Si no és així, et demano que esperis a que torni a tenir-los en prioritat. Aquest mes tinc el DVD 04, al gener tindré el DVD 05, al febrer el DVD 06...

Adéu http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/grin.gif

Desconnectat

 

#3 26-12-2009 13:31:58

Teucre
Moderator
Ubicació: Barcelona, Catalunya
Registrat: 17-09-2005
Missatges: 114

Re: Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

Epps!!

l'11 el tinc compartit!!

Però reconeix que és "complicat" compartir 8 gigues i en el meu cas concret més...

Miraré l'11 de repartir-lo a partir del dilluns per facilitar la descarrega.

I l'últim però no per això meenys important:

Disi MOLTES GRACIES per aquest treball!! http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/wink.gif

Desconnectat

 

#4 26-12-2009 17:38:53

mai9
Membre
Ubicació: Barcelona
Registrat: 19-05-2005
Missatges: 76
Web

Re: Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

Bé, gràcies per la ràpida resposta.

Jo, si em permets el suggeriment, faria un torrent amb tots els dvds, suposo que seran 160GB i això impressiona a molts, però seria més fàcil de pujar i forçar a compartir entre els que l'estem baixant.

El que passa amb l'emule és que quan tens el fitxer baixat el poses a un altre lloc, perquè són moltes gigues per tenir a la carpeta de baixats. Cosa que no passa amb el bittorrent perquè si no ho tens tot al mateix lloc no pots seguir baixant.

És que amb l'emule és molt pesat de baixar perquè et poses a la cua i t'has d'esperar, llavors passa que tens moltes coses baixant i la carpeta temporal se't fa infinitament grossa.

I els fitxers no es quedarien sense fonts (com ha passat amb el DVD 11) perquè, com he dit, per seguir baixant el 12 el més normal és que els usuaris ja estiguin compartint l'11.

Jo intentaré tenir els DVD antics compartits, però és que el problema és aquest: prou feines tinc espai per mantenir el temporal de l'emule, com per tenir 60GB dels DVDs antics per la gent que vingui a fer cua http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/smirk.gif

Desconnectat

 

#5 26-12-2009 20:28:19

Disi
Membre
Registrat: 26-12-2009
Missatges: 4

Re: Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

Vejam,
No pretenia exigir res a ningú, només constatava els fets: la majoria de la gent deixa de compartir els arxius dels DVD's quan els completa. I aquest és el motiu pel qual costa completar els DVD's penjats fa temps. No espero que ningú comparteixi tots els DVD's que han sortit fins ara, però si la gent aguantés cada DVD que descarrega un cert temps seria molt més senzilla la distribució. Per a ser efectiu l'efecte de transmissió en cadena caldria que qui es descarrega el DVD X, mentrestant compartís el DVD X-1, i que no deixés de fer-ho fins a iniciar la descàrrega del DVD X+1. Així les fonts trigarien molt més temps a difuminar-se. A més l'exigència, pel que fa a espai de disc, seria com a màxim de 2 DVD's.

Teucre
Perdona Teucre, suposo que algú hi deu haver compartint encara que a mi no em surti cap font completa a l'emule.http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/tongue.gif Reconec que és "complicat" repartir 8 GB, però qui alguna cosa vol algun esforç ha de fer, no?

mai9
No cal que tinguis tots els fitxers que vols compartir a la carpeta de "Baixats" de l'emule. Els pots tenir allà on vulguis (directori, disc dur extern...) i després compartir totes aquelles carpetes que desitgis anant al menú de Preferències --> Carpetes --> Carpetes compartides i clicant a la pestanya de cada carpeta.
Pel que fa al que comentes de forçar a compartir amb torrents, he de dir que jo no vull forçar ningú a res. Tothom sap com funciona això i el compromís que adopta amb els projectes que es descarrega.

Espero no haver semblat empipat, no ho estic. Només intentava argumentar perquè no tenen fonts alguns dels fitxers que he penjat.

A reveure.http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/wink.gif

Desconnectat

 

#6 26-12-2009 21:36:10

mai9
Membre
Ubicació: Barcelona
Registrat: 19-05-2005
Missatges: 76
Web

Re: Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

Disi, malgrat l'opció de posar més fitxers a compartir a l'eMule, el problema és el mateix.

Mira com són les coses que poques coses que m'estic baixant amb l'eMule i la carpeta temporat ocupa 100GB... I total ara baixa a 10kB/s... les cues de l'eMule són la història de mai acabar. Llàstima que no t'hagi convençut en fer un torrent amb tots els DVDs.

Desconnectat

 

#7 26-12-2009 23:23:38

Disi
Membre
Registrat: 26-12-2009
Missatges: 4

Re: Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

Et suggereixo que controlis el nombre d'arxius que tens baixant simultàniament. Per exemple, m'he fixat que quan surt un DVD nou, poses a descarregar a la vegada tots els seus arxius. D'aquesta manera trigues molt més temps a completar cadascun d'ells i arribes a tenir els 8 GB a la carpeta temporal. Mentre que si els posessis a descarregar d'un en un, trigaries molt menys temps a completar-los, i només arribaries a tenir 2 GB per DVD a la carpeta temporal. A més, això també afecta a la velocitat de descàrrega, ja que el teu bitrate màxim per a l'emule es reparteix entre tots els arxius que estiguis baixant, i per tant cadascun d'aquests també triga més a completar-se, i mentrestant t'ocupa espai a la carpeta temporal.

Fins aviat.http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/grin.gif

P.D. Has aconseguit completar el DVD 11?

Desconnectat

 

#8 27-12-2009 01:24:17

mai9
Membre
Ubicació: Barcelona
Registrat: 19-05-2005
Missatges: 76
Web

Re: Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

certament els poso tots a baixar, igual que aquí els penges tots a la vegada http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/tongue.gif

No veig perquè el temps total de baixar tots els fitxers ha de ser més alt que si els afegeixo d'un en un. I més encara perquè hauria d'estar pendent en quan s'acaba de baixar un fitxer per posar-ne un altre.

Ja ho sé que l'ample de banda es distribueix entre els 4 fitxers d'un DVD, però no té perquè fer més llarg el temps total. És més, diria que trigo menys a baixar-los perquè sempre hi pot haver altres usuaris que tinguin trossos dels altres fitxers.

PD: em segueix faltant el 1% del "DRAGON BOX 11.mdf"

PPD: segueixo pensant que pels 26 DVD de Bola de Drac seria millor compartir-los amb bittorrent. Ens estalviaríem les cues de l'eMule i els fitxers que queden penjats a mitges.

Desconnectat

 

#9 27-12-2009 14:09:04

mai9
Membre
Ubicació: Barcelona
Registrat: 19-05-2005
Missatges: 76
Web

Re: Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

Ara si! ja tinc l'11!

Desconnectat

 

#10 27-12-2009 21:15:35

Disi
Membre
Registrat: 26-12-2009
Missatges: 4

Re: Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

Veig que el Bittorrent et fa molta patxoca, però jo hi veig els inconvenients següents:
- No és cert que pel fet de transmetre's un conjunt d'arxius en un mateix torrent els hagis de descarregar tots per a poder-los usar. El Bittorrent permet prioritzar i ometre les descàrregues dels arxius que componen un torrent, i un cop completat cadascun d'aquests individualment, utilitzar-los com l'usuari vulgui. Per exemple: es podria posar a descarregar només els arxius d'un mateix DVD ometent tots els altres, completar-lo, gravar-lo i esborrar-lo, abans de seguir amb la descàrrega.
- A diferència de l'emule, el Bittorrent no funciona amb un sistema de quotes, és a dir, fer el que he descrit en el paràgraf anterior no penalitza qui ho fa. Amb l'emule, com més dónes a un altre usuari més punts guanyes en la seva llista de coneguts, com més punts tens menys estona t'esperes a la seva cua de pujada quan li fas una petició.
- El Bittorrent també és un sistema de compartició d'arxius P2P, per tant si la gent no comparteix tenim el mateix problema.

De debò creus que algú descarregaria els més de 200 GB que ocuparia aquest projecte íntegre, amb l'esforç de temps i espai de disc que representaria, i més encara si no el pogués gaudir fins a tenir tots 200GB?http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/confused.gif
A més t'he de dir que no puc fer un torrent amb tots 26 DVD's, perquè encara no estan tots fets.

Per tot això que t'he exposat continuo pensant que l'emule és la millor opció, per la facilitat de gestió d'espai de disc, com perquè incentiva a compartir.http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/tongue.gif

A reveure.http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/wink.gif

Desconnectat

 

#11 28-12-2009 05:19:08

mai9
Membre
Ubicació: Barcelona
Registrat: 19-05-2005
Missatges: 76
Web

Re: Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

Bé, si els DVDs no estan fets, tampoc calia pensar-hi gaire http://www.tintaxina.net/comparteix/forums/img/smilies/tongue.gif

però per si de cas:

Jo si que crec que algú es descarregaria els 26DVDs de cop en un torrent, jo ho faria vaja. I la gent que ve aquí a buscar-los cada vegada que els penges, també. Jo he fet un torrent de 100GB i ben bé que ha anat. I no he d'anar alimentant fitxers antics perquè un cop està viu, és deure dels que l'estan compartint, no com tu que dius que cada mes has d'anar posant DVDs antics perquè la gent passa olímpicament.

Passaria olímpicament en bittorrent? Jo crec que no. Jo mateix no hi passo, però en eMule sí perquè és un sistema desastrós.  Aquests dies he posat 8GB de DVDs antics i tinc la friolera de 0 persones que l'han demanat. En bittorrent no passa perquè quan et poses a alimentar un torrent de seguida saps qui el vol i quanta gent l'alimenta (fins i tot ho saps abans de baixar-lo o pujar-lo!).

Per tant, això de "si la gent no comparteix tenim el mateix problema" no és correcte perquè el Bittorrent et permet saber quan has de compartir i no només abocar fitxers a la carpeta i que passi el que Déu vulgui.

En bittorrent si que prioritzes qui dóna més a la comunitat. No fas cues però com més puges més podràs baixar.

És veritat que bittorrent et permet dir quins fitxers vols de dins del torrent, per tant es pot fer això de posar a baixar el DVD1, i quan ha acabat, canviar-lo de carpeta, posar-te a baixar el DVD2, canviar-lo de carpeta. Poder-se fer es pot fer i es fa. I amb un torrent de 200GB algú ho faria. I tu, a l'hora d'alimentar el torrent també ho faries de pujar primer un DVD i després un altre. Però hi hauria gent que no. Gent que troba el torrent i es diu a si mateixa "clar que vull els 26 DVD", i ho posa a baixar i ja arribarà. A la pràctica, això és el que passa més sovint perquè això de baixar un fitxer, fixar-t'hi, desactivar un, i posar el següent, és un engorro. I no només és un engorro, sinó que fa que vagi més lent! En bittorrent si ho poses tot de cop, va més ràpid. Perquè si tu poses a baixar només el DVD1 estàs impedint que un altre et passi el DVD2, però si poses els dos, tothom et donarà tot el que pugui. I en aquest cas, jo puc estar donant el DVD8 i això em dóna prioritat per baixar-me el DVD12.

Desconnectat

 

#12 28-12-2009 12:55:09

Teucre
Moderator
Ubicació: Barcelona, Catalunya
Registrat: 17-09-2005
Missatges: 114

Re: Fonts Bola de Drac DVD (6,7,8, 10 i 11)

En el tema de descarregar torrent o emule.... això va a gustos!!

En Disi (com jo) preferim l'emule, que té defectes, és clar!! però els avantatges que té el torrent (a mi) particularment, no hem compensen d'utilitzar-lo...

Jo faig coses "rares", TDT (DVB) que en general no es descarrega molta gent si utilitzes el torrent estarien  morts en 10 dies!!

Amb l'emule hi ha coses que vaig fer fa anys i encara demanen!! (poques és cert) el que mata l'emule ara com ara son els servers, a mi la meitat no hem funcionen i utilitzo la xarxa kademlia i cada cop va més be!!, i el temps de descarrega jo el trobo molt raonable, per aquest material en concret...

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by FluxBBSite Meter
L'ús d'aquesta pàgina web implica la lectura i acceptació de la Normativa
En línia des del 14 de desembre de 2004, per i per a la comunitat eD2k
Modificacions i disseny per Comparteix © 2004-2010 - País Valencià